E.M. Pekkinen Oy – Infra-alan ammattilainen

Olemme vuonna 1960 perustettu vaka­varainen perhe­yhtiö Espoosta

Yrityksemme matka alkoi jo 60-luvulta Espoosta pienimuotoisista maanrakennus- ja pohjatyöprojekteista

Vuosikymmenten saatossa yhtiömme on laajentunut ja kasvattanut samalla myös urakointikykyään, työskennellen pääosin Etelä-Suomen alueella, mutta myös muualla Suomessa!

Tänä päivänä meillä on kovan luokan osaaminen, työssään taitava henkilöstö ja ketterä kalusto erittäin vaativienkin olosuhteiden urakointiin. Teemme pohjarakentamista, tie- ja rataurakoita, betonirakenteita, siltatöitä, johtoverkkoja ja erikoisrakenteita – tutustu osaamisalueisiimme tarkemmin ja käänny puoleemme, kun haluat antaa hankkeesi pohjatyöt osaaviin käsiin!

Ota yhteyttä »

Sisarusten luotsaama, luotettava kumppani rakennusalan yrityksille

Toimintaamme ohjaavat selkeät tavoitteet, joista tärkeimpiin kuuluu kyky toimia monin osin vastuullisena ja luotettavana kumppanina rakennusalan yrityksille. Yhtiömme puikot ovat pysyneet edelleen perheen sisällä, omistuksesta vastaavat sisarukset Tahvo Pekkinen, Anu Lehmuskallio ja Matti Pekkinen. Konserniimme kuuluu myös porapaalutus- ja ankkurointiurakoihin erikoistunut Fingeo Oy

Kaikki omistajamme ovat työskennelleet itsekin yrityksessä, ja seuraava sukupolvikin on jo E.M. Pekkinen Oy:ssä edustettuna! Lähde sinäkin nyt ja tulevaisuudessa rakentamaan kanssamme toimivaa, viihtyisää ja kestävää ympäristöä. Me tuomme oman väkevän panoksemme maanrakennuksen ja pohjatyön saralle – sinun sekä ympäristön käyttäjien eduksi. 

Ota yhteyttä »

Yli 60 vuotta osaamista

60-vuotiaan yrityksemme kunniaksi julkaistiin juhlaesite, jonka voit lukea täällä »