E.M. Pekkinen Oy 

Onnis­tumme yhdessä

Tutustu osaamisalueisiimme »

E.M. Pekkinen Oy

Pohja­rakentamiseen se paras kump­pani – aina vuodesta 1960, Es­poosta kaikkialle Suomeen

Vuosi 2020 oli E.M. Pekkinen Oy:n 60-vuotisjuhlavuosi, jonka kunniaksi painettiin myös juhlaesite. Pitkällä työllä, jatkuvalla kehit­tämisellä ja koulut­tautumisella sekä hienoilla alan ammatti­laisilla on luotu vahva pohja, jonka ansiosta yhtiö saa edelleen urakoitavaksi erityyppisiä maanrakennuksen ja pohja­rakentamisen hankkeita. Tunnistat meidät majavalogosta!

Pohja­rakentaminen ja pohjan­vahvistaminen koko­naisto­teutuksena Espoosta muualle Suomeen.

Osaami­seemme kuuluvat kuntien katu­verkoston parannukset ja uusien katujen raken­taminen, rauta­tiet ja rautatie­asemat.

Meillä on laaja kokemus paikalla­valetuista betoni­rakenteista sekä rautatie- ja maan­tiesilta­urakoista vaativissakin olosuhteissa.

Kunnallis­tekniikka- ja johto­verkko­asennukset voivat koostua meillä pienistä talo­kohteista suuriin infra­hankkeisiin Espoon ja muun Suomen alueella.

Erikois­rakenteiden osaami­seemme kuuluvat ranta­rakenteet, puistot, leikki­alueet, teol­lisuus­rakentaminen ja meluesteet.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous projektiinne!

Pitkä historia

Vankkaa ja luo­tettavaa osaa­mista

Kun Erkki Pekkinen perusti perheyhtiömme lokakuussa 1960, muodostui jo tuolloin perustavan­laatuiseksi tavoitteeksi olla vastuullinen ja luotettava maan­rakennusliike alan yrityksille. Yhtä tärkeäksi toiminta­tavaksi laadittiin maa- ja pohja­rakentamisen palvelut, jotka toteutuisivat erittäin kestävin keinoin.

Näillä kulma­kivillä ja kovalla työllä olemme vakiinnuttaneet asemamme urakoitsijana, joka toimii vakain ottein vaati­vissakin olosuhteissa. Haasteelliset työmaat ovatkin erikoi­suutemme, sijaitsevat ne sitten toimivan rautatien varrella tai yli 100 vuotta vanhan kauppahallin sisällä. 

Tutustu yrityksen historiaan »

Palveluihimme kuuluvat:

Ota yhteyttä »

Ajankohtaista

Rekrytointi: Puutarhuri

Haemme viherrakentamiseen puutarhuria kaudelle 2022

Lue lisää »

ISO 9001:2015

Laatusertifikaattimme on uusittu

Lue lisää »

REKRYTOINTI

Haemme riveihimme vastaavaa työnjohtajaa ja mittaustyönjohtajaa

Lue lisää »

Katso kaikki uutiset »

Ota yhteyttä ja kysy lisää!