Urakointia laajalla osaamisella

Vaativaa ja monipuolista pohjarakentamista kaikkialle Suomeen

Vaativa urakointi jo vuodesta 1960 on aina ollut vahva perusta E.M. Pekkinen Oy:n osaamiselle ja yritys­kulttuurille. Pystymme toteuttamaan pohja­rakennusurakointia erittäin kattavalla kapasiteetilla erilaisissa rakennus­hankkeissa kaikkialla Suomessa. Ethän siis epäröi kysyä tarjousta hankkeellesi!

Perusajatuksemme jokaisessa meille luotetussa urakassa on olla vastuullinen ja luotettava yhteistyö­kumppani. Resurssimme ja yhteistyö­kumppanimme mahdollistavat kaikkien toimialaamme sisältyvien työvaiheiden toteutuksen. 

Meidän osaami­sestamme hyödyt ennen kaikkea Sinä – arvon asiakas, tilaaja! Tutustu osaamiseemme ohesta ja kysy meitä mukaan hankkeeseesi.

Ota yhteyttä »

Tutustu eri osaamis­aluei­siimme

Pohja­rakentaminen ja pohjan­vahvistaminen koko­naisto­teutuksena Espoosta muualle Suomeen.

Osaami­seemme kuuluvat kuntien katu­verkoston parannukset ja uusien katujen raken­taminen, rauta­tiet ja rautatie­asemat.

Meillä on laaja kokemus paikalla­valetuista betoni­rakenteista sekä rautatie- ja maan­tiesilta­urakoista vaativissakin olosuhteissa.

Kunnallis­tekniikka- ja johto­verkko­asennukset voivat koostua meillä pienistä talo­kohteista suuriin infra­hankkeisiin Espoon ja muun Suomen alueella.

Erikois­rakenteiden osaami­seemme kuuluvat ranta­rakenteet, puistot, leikki­alueet, teol­lisuus­rakentaminen ja meluesteet.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous projektiinne!

Meidän osaami­sestamme hyödyt ennen kaikkea Sinä – arvon asiakas, tilaaja! 

Tutustu osaami­seemme ja kysy meitä mukaan hankkeeseesi.