Pohja­rakennus­urakointia laajalla osaamisella

Kaduista pihoihin, siltoihin, betoni- ja erikois­raken­teisiin Espoosta muualle Etelä-Suomeen

Vaativa urakointi jo vuodesta 1960 on aina ollut vahva perusta E.M. Pekkinen Oy:n osaamiselle ja yritys­kulttuurille. Pystymme toteuttamaan pohja­rakennusurakointia erittäin kattavalla kapasiteetilla erilaisissa rakennus­hankkeissa Espoon, Helsingin ja muun Etelä-Suomen alueella. 

Perusajatuksemme jokaisessa meille luotetussa urakassa on olla vastuullinen ja luotettava yhteistyö­kumppani. Resurssimme ja yhteistyö­kumppanimme mahdollistavat kaikkien toimialaamme sisältyvien työvaiheiden toteutuksen. 

Meidän osaami­sestamme hyödyt ennen kaikkea Sinä – arvon asiakas, tilaaja! Tutustu osaamiseemme ohesta ja kysy meitä mukaan hankkeeseesi.

Ota yhteyttä »

Tutustu eri osaamis­aluei­siimme

Pohja­rakentaminen ja pohjan­vahvistaminen koko­naisto­teutuksena Espoosta Helsinkiin ja muualle Etelä-Suomeen.

Osaami­seemme kuuluvat kuntien katu­verkoston parannukset ja uusien katujen raken­taminen, rauta­tiet ja rautatie­asemat Espoossa & muualla Helsingin seudulla!

Meillä on laaja kokemus paikalla­valetuista betoni­rakenteista sekä rautatie- ja maan­tiesilta­urakoista Espoosta Helsinkiin ja Etelä-Suomeen.

Kunnallis­tekniikka- ja johto­verkko­asennukset voivat koostua meillä pienistä talo­kohteista suuriin infra­hankkeisiin esim. Espoon ja muun Helsingin alueella. 

Erikois­rakenteiden osaami­seemme kuuluvat ranta­rakenteet, puistot, leikki­alueet, teol­lisuus­rakentaminen ja meluesteet mm. Helsingin seudulla.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous projektiinne!

Meidän osaami­sestamme hyödyt ennen kaikkea Sinä – arvon asiakas, tilaaja! 

Tutustu osaami­seemme ja kysy meitä mukaan hankkeeseesi.