Katu- ja tietyöt, piha­rakenteet ja ratatyöt

Jo vuodesta 1960 kertyneellä kokemuksella kaikkialle Suomeen

Osaamisalueisiimme kuuluvat kuntien katuverkoston parannukset ja uusien katujen rakentaminen, rautatiet ja rautatieasemat sekä teollisuus- ja talo­hankkeiden piha-alueet. 

Kadut, tiet ja pihara­kenteet

Toteutamme kadut, tiet ja piharakenteet kokonai­suudessaan kaikkine työvaiheineen. Tällöin urakaamme sisältyvät pohjan­vahvistukset, rakenne­kerrokset, vesihuolto­järjestelmät ja pintarakenteet, kuten asfaltointi sekä vihertyöt. Pystymme toteuttamaan myös sillat, paalulaatat sekä muut tarvittavat betoni­rakenteet.

Ota yhteyttä »

Radat useiden laituri- ja raide­rakenteiden kokemuksella

Ratarakentaminen yhdistyy usein ratasiltojen ja rautatieasemien rakentamiseen. Olemme urakoineet useita pää­kaupunkiseudun rautatieasemien laituri- ja raiderakenteita mm. Helsingin asemalla, Espoon keskuksessa, Tuomarilassa ja Leppävaarassa. Lisäksi olemme olleet rakentamassa kaupunki­rataa Helsingin ja Espoon keskuksen välille useissa eri urakoissa. Ilmalan ratapihan kunnostukseen osallistuimme neljässä eri urakassa.

Pääradan kunnostamista olemme tehneet mm. Saviolla ja Vauhtitiellä Helsingissä. Radan alittavia tieyhteyksiä olemme tehneet useita, vaati­vimipina Espoon Keskuksessa sijaitseva Espoon­portti ja Kauklahdessa sijaitseva Vantinportti.

Ota yhteyttä »

Katso tarkemmat kohde­tiedot referens­seistämme, ja pyydä meitä urakoimaan projek­tiisi!